Een nieuwe sponsor en andere ontwikkelingen

28-09-2023

TTV Hooghei krijgt een nieuwe hoofdsponsor: www.huisdierendokter.nl, nu Ruud Klein Holkenborg zijn slagerij heeft verkocht en het oud papier ophalen per 1 januari 2024 stopt. Verder zijn er verschillende andere ontwikkelingen binnen onze vereniging. Deze zijn onderaan dit artikel te lezen.

Een nieuwe hoofdsponsor

Zoals de meeste van jullie weten heeft Ruud Klein Holkenborg zijn slagerij verkocht en stopt hij met sponsoren. Ruud heeft jarenlang als clubsponsor opgetreden. Zo voorzag hij de NTTB-ers van shirts en op feestavonden zorgde hij voor een schappelijke prijs voor heerlijke gerechten. RUUD: alvast vanaf deze plaats, heel veel dank hiervoor!

Daarnaast stopt het oud papier per 1 januari 2024 en zullen we dus minder inkomsten genereren: dus hoog tijd om eens goed om ons heen te kijken.

En dat heb ik gedaan, ik heb de stoute schoenen aangetrokken en aan goede vrienden gevraagd of zij als hoofdsponsor van de club willen gaan fungeren. Dit zijn Robert en Geeske Smiesing die een bloeiend bedrijf in Schoonebeek hebben. Zij verkopen met groot succes via internet voedingssupplementen en geneeskundige kruiden voor kleinere huisdieren. Als je wilt zien wat ze doen dan kun je dat via www.huisdierendokter.nl. Ik durf op basis van eigen ervaring maar ook op die van anderen te zeggen dat wat zij verkopen ook echt helpt en dat alles op natuurlijke basis.

Afgelopen week waren zij in Brabant en hebben ze op donderdagavond in de zaal kennisgemaakt met een aantal bestuursleden. Robert en Geeske zijn enthousiast en zijn graag bereid als sponsor op te treden, te beginnen met shirts en broeken per 1 januari 2024. Er zal een scherm met logo worden gemaakt en daarnaast zijn zij ook bereid bij te springen bij grotere uitgaven voor de club.

In de zaal liggen exemplaren van de zogenoemde kruidenbijbel waarin precies staat wat zij voor allerlei aandoeningen te bieden hebben. Deze "bijbel" kan gewoon meegenomen worden.

Als shirts en broeken met logo e.d. klaar zijn komen we daar natuurlijk op terug.

Het bestuur is erg blij met deze nieuwe hoofdsponsor die veel voor onze club kan betekenen.

Andere ontwikkelingen

Naast het goede nieuws hebben we ook minder goed nieuws. Gelet op de gestegen inkoopprijzen zijn we genoodzaakt een aantal van onze consumptieprijzen per 1 januari 2024 te verhogen (we blijven nog flink onder de prijzen die andere verenigingen rekenen, maar toch).

We zijn doende om per 1 januari 2024 digitaal betalen mogelijk te maken. Ook dat zouden we door moeten berekenen, maar gelet op de CBS index waarmee we jaarlijks de contributie verhogen, laten we dat achterwege.

Onno onderzoekt of en hoe we meer intensief gebruik kunnen maken van de tv, door bijvoorbeeld nieuwsberichten, afbeeldingen van sponsoren, uitslagen van wedstrijden etc... Dat zal niet van de ene op de andere dag klaar zijn en we staan open voor ideeën.

Dennis is doende om clubkampioenschappen te organiseren op zaterdag, 12 november 2023. Het is lang geleden dat we dit gaan hebben maar met de instroom van veel nieuwe leden wordt het toch weer eens tijd zo'n toernooi te organiseren. Binnenkort krijgen jullie een mail waarop je aan kunt geven dat je meedoet. Reageer daar meteen op, zodat we tijdig weten of het door kan gaan.

De feestavond is voorlopig gepland op zaterdag, 25 november 2023, dus houdt deze datum alvast vrij in je agenda.

Nol van de Ven, voorzitter