Terugblik hapjesavond 6 juli 2023

08-07-2023

Wat is het weer een succes geworden! Onze traditionele hapjesavond ter "afsluiting" van het seizoen. Vroeger ging het clubhuis erna een tijdje dicht maar dat doen we niet meer en we kunnen dus ook de komende weken lekker doorspelen.

De opkomst voor de hapjesavond dit jaar was prima! Een aantal spelers van de woensdagochtend waren ook van de partij en ook zij hadden een lekker hapje van thuis meegenomen. Kortom het werd een gezellige avond met z'n allen.

Maar een hele grote dank gaat natuurlijk uit naar onze Chinese vrienden die dit jaar de lekkerste hapjes aan ons hebben voorgeschoteld en ook de bak met overheerlijke saté heeft z'n weg gevonden naar vele magen! Nogmaals heel veel dank voor de gedane moeite, het was heerlijk!

Om al dat lekkers aan calorieën weg te werken is er natuurlijk ook nog intensief gespeeld en de sfeer zat er ook achter de tafeltennistafel goed in! Ook de bar heeft een goede avond gedraaid, dus is zeker ook de penningmeester weer tevreden.

Er zijn door diverse aanwezigen op de avond nog foto's gemaakt: deel deze voor op onze site, dan blijft de herinnering aan deze avond nog beter in onze koppies!

Bedankt allemaal!

Groeten,
Roel