Enkele vrijwilligers hebben de handen uit de mouwen gestoken

23-08-2022

In verband met het 50 jarig jubileum en de open dag op zaterdag 15 oktober 2022 heeft een aantal leden samen met een niet lid de handen uit de mouwen gestoken en de ernstig vervuilde wanden van de accommodatie met de hand schoon gemaakt. Het karwei nam drie halve dagen in beslag.

Zo hebben Hans den Hartog en Giel van Alebeek alle regenpijpen gerepareerd en voorzien van bladvangers. Verder hebben Hans den Hartog, Roel van Es, Paul van Bavel, Nol van de Ven en Ton Keijzers (een vriend van Nol) in 3 dagen tijd de buitenwanden van de zaal met de hand schoon gemaakt en schoon geschuurd, zodat die wanden via de inspanningen van Gerard van Eijkeren in september opnieuw gespoten kunnen worden. Ook de jaarlijkse schoonmaak is weer achter de rug.

Het resultaat is opmerkelijk en derhalve is de hal klaar om binnenkort opnieuw gespoten te worden. TTV Hooghei is een gezellige club waar op vele momenten in de week gespeeld kan worden. Loop vooral eens binnen!

TTV Hooghei is een aantrekkelijke vereniging waar iedereen, van welk niveau dan ook, jong en oud van harte welkom is om een balletje te slaan. TTV Hooghei kenmerkt zich ook door de vele momenten dat de zaal voor iedereen geopend is, zowel op zondagochtend, dinsdagvond, woensdagochtend, donderdagochtend en avond, vrijdagochtend en indien nodig ook op de zaterdag voor competitiewedstrijden.