Nieuws

Op de onderstaande foto vind je de voorlopige plannen voor de flexwoningen die zullen worden geplaatst op het sportpark waar ook ons clubhuis zich bevindt. Onze zaal is het grijze blok onderaan op de foto. Er verschijnen 8 woningen (rood) langs onze zaal, twee verdiepingen hoog. Onze fietsenstalling omringd door het hek blijft staan. Vervolgens zie...

De deur van ons clubhuis heeft een nieuw slot en inbraakwerende voorzieningen. Vanwege de hoge sleutelkosten en verzekeringsvoorwaarden worden er minder sleutels uitgegeven.

Het einde van dit jaar nadert en dat betekent dat 2024 langzaam dichterbij komt. Natuurlijk hoort hier ook weer een gezellige nieuwjaarsreceptie bij TTV Hooghei bij. Deze zal plaatsvinden op donderdag 4 januari 2024 vanaf 20.00 uur en is bedoeld voor jong en oud.

Vrijdag 1 december 2023 geeft Sport Europe enkele gratis clinics en materiaal advies onder leiding van Anne Vlieg (oud international en bondscoach). Als er jeugd en/of senioren leden geïnteresseerd zijn dan zijn zij van harte welkom in de zaal van TTV JCV in Vught.

Na "kalm beraad en rustig overleg" biedt TTV Hooghei het per 1 januari 2024 geldende clubshirt aan. Het shirt zal worden uitgereikt aan de jeugdleden, de NTTB-competitiespelers en de spelers van de donderdagavondcompetitie.

TTV Hooghei krijgt een nieuwe hoofdsponsor: www.huisdierendokter.nl, nu Ruud Klein Holkenborg zijn slagerij heeft verkocht en het oud papier ophalen per 1 januari 2024 stopt. Verder zijn er verschillende andere ontwikkelingen binnen onze vereniging. Deze zijn onderaan dit artikel te lezen.

Op dinsdag 26-09-2023 spelen teams Hooghei 1 en Hooghei 2 thuis een NTTB inhaalwedstrijd. De zaal is dan nauwelijks beschikbaar voor de seniorentraining die normaal op dinsdag plaatsvindt. Houdt hier dus a.u.b. rekening mee. Hooghei 1 speelt tegen LUTO 3 om 19:00 uur. Hooghei 2 speelt tegen OTTC 5. Excuses voor het ongemak.

Bij de jaarlijkse schoonmaak van onze tafeltenniszaal is er weer hard gewerkt. De woensdagochtendgroep heeft alles uitvoerig gereinigd, en dankzij hun inzet straalt het weer helemaal. De zaal is opnieuw klaar voor spannende potjes tafeltennis en gezelligheid!

Wat is het weer een succes geworden! Onze traditionele hapjesavond ter "afsluiting" van het seizoen. Vroeger ging het clubhuis erna een tijdje dicht maar dat doen we niet meer en we kunnen dus ook de komende weken lekker doorspelen.

Tijdens het Wandel-Inge festival op zondag 9 juli 2023 zal er een Pickleball demonstratie te zien zijn tussen 13.00 en 16.00 uur bij De Hoge Heide 8 in Vlijmen. Pickleball is een combinatie van badminton, tafeltennis en tennis. Het is een racketsport die gespeeld wordt op een veld met dezelfde afmetingen als een dubbelspel bij badminton. Het net op...