Nieuws

Na een spannend competitieseizoen wist ons eerste team Hooghei 1 de NTTB competitie af te sluiten met een mooie 2e plek en 53 punten in de 5e klasse. Dit bleek genoeg te zijn om te promoveren naar de 4e klasse, zonder eerst nog een P/D wedstrijd te hoeven spelen.
Een knappe prestatie!

De algemene ledenvergadering (ALV) van TTV Hooghei staat gepland op donderdag 23 maart 2023 om 20.00 uur. Indien je graag onderwerpen behandeld wil zien, kun je deze uiterlijk twee weken van tevoren via e-mail melden bij Lian Coppens (coppenslian@gmail.com).

Binnenkort start de voorjaarscompetitie van 2023 en TTV Hooghei doet dit seizoen ook weer mee met een jeugdteam! Ons team speelt een duocompetitie op verschillende zondagochtenden vanaf 10:00 uur, zowel thuis als uit. Er zal worden gespeeld op 3 tafels tegelijkertijd. Zie hieronder de data waarop er in onze eigen zaal gespeeld wordt en loop vooral...

Het is tijd voor een Carnavalstoernooi!
Ja, een week voor het carnavalsfeest écht losbarst.
Het toernooi zal plaatsvinden op zondag 12 februari 2023.
Iedereen is welkom, of je nu lid bent of niet.
Heb je zin om mee te doen? Schrijf je dan nu in!

Vandaag, 4 januari 2023 om 19.40 kreeg ik een app bericht van Gerard van Eijkeren met de mededeling dat de zoon van Paul van Boxtel hem had gebeld dat Paul was komen te overlijden.
Dit zal voor veel van onze leden een schok zijn. We wisten dat Paul lymfatische leukemie had en dat hij met Kerst op was genomen in...

We kunnen met trots terug kijken op deze dag: de opkomst van de eigen leden was groot, evenals die van belangstellenden. De Minister van Langdurige Zorg en Sport, de burgemeester en de wethouder van sport gaven acte de préséance en waren meer dan geïnteresseerd in het wel en wee van onze vereniging. We hebben een tiental inschrijfformulieren...

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat we weer langzaam dichterbij het nieuwe jaar komen: 2023. Natuurlijk hoort bij een jaarwisseling ook een gezellige nieuwjaarsreceptie bij TTV Hooghei. Deze zal plaatsvinden op donderdag 12 januari van 19.30 uur tot 21.00 uur.

We zijn op zoek naar extra vrijwilligers voor het ophalen van oud papier, 2 tot 3 keer per jaar om de oud papier wagen op een evenwichtige manier te kunnen bemannen.

TTV Hooghei heeft nu een volledig nieuwe, moderne website met een frisse uitstraling. De website is opgezet door Onno de Gouw en zal worden bijgehouden door verschillende leden. Indien leden artikelen geplaatst willen zien worden kunnen zij deze in platte tekst (Word document) aanleveren aan nol.van.de.ven@gmail.com.