Ophalen zwerfvuil

Driemaal per jaar halen we zwerfvuil op in de wijk rondom het tafeltennisgebouw. Per keer is het 1,5 uur werk. Driemaal per jaar betekent 300 euro voor de vereniging. Tot nu toe hebben de bestuursleden het gedaan maar vrijwilligers kunnen zich natuurlijk aanmelden bij Jan La Tour. Vele handen maken licht werk.

Ophalen oud papier

Er zijn ontwikkelingen aan de orde voor het ophalen van het oud papier die het wellicht toch mogelijk maken om er mee door te gaan ! U hoort op korte termijn.

 

Daarnaast zijn er ook leden die op andere manieren geld voor de vereniging vergaren. Te noemen zijn Jose van de Ven en Kees Sanders. Jose verzorgt de loterij bij het snerttoernooi en soms ook bij andere activiteiten. Dit levert de vereniging toch snel enkele honderden euro's op. Kees heeft met zijn dochter met goederen op rommelmarkten gestaan en heeft toch ruim 130 euro opgehaald voor de vereniging. Hulde aan deze mensen voor deze activitediten en de tijd die ze er in stoppen.

 

 

De website is geheel vernieuwd en wordt in de toekomst bijgehouden door Nol van de Ven. Indien leden artikelen geplaatst willen zien kunnen zij deze in platte tekst (word) aanleveren aan nol.van.de.ven@gmail.com. 

*Voor verder nieuws zie submenu's

 

NIEUW TELEFOONNUMMER ZAAL;        06 408 25 120

 

Zie voor onze seniorkampioenen onder de rubriek competitie en senioren !!