Ophalen zwerfvuil

Driemaal per jaar halen we zwerfvuil op in de wijk rondom het tafeltennisgebouw. Per keer is het 1,5 uur werk. Driemaal per jaar betekent 300 euro voor de vereniging. Tot nu toe hebben de bestuursleden het gedaan maar vrijwilligers kunnen zich natuurlijk aanmelden bij Jan LaTour. Vele handen maken licht werk.

Ophalen oud papier

Met behulp van de inzet van een aantal ouders van de jeugd hebben we 2018 twee wagens weten te bemannen. Per 1 oktober 2019 rijden/lopen we nog met 1 wagen.

Naast vrijwillgers/spelers hebben ouders van jeugdleden aan gegeven mee te willen lopen met de afspraak dat de opbrengst van hun inspanning wordt gereserveerd voor kosten van een eventuele trainer in de toekomst.

 


Jose van de Ven heeft contact gehad met Jan van Engelen van jeu de boules vereniging "Le Battard"om te bezien of we samen een rommelmarkt kunnen organiseren. Dit initiatief is ivm corona uitgesteld tot in 2022.


Onze nieuwe jeugdtrainer Mark Laros is op 1 december 2019 begonnen en traint de jeugd op dinsdagavond van half zeven tot half negen. 

De website is geheel vernieuwd en wordt in de toekomst bijgehouden door Nol van de Ven. Indien leden artikelen geplaatst willen zien kunnen zij deze in platte tekst (word) aanleveren aan nol.van.de.ven@gmail.com. 

*Voor verder nieuws zie submenu's

 

NIEUW TELEFOONNUMMER ZAAL;        06 408 25 120

 

Zie voor onze seniorkampioenen onder de rubriek competitie en senioren !!