Ophalen zwerfvuil

Driemaal per jaar halen we zwerfvuil op in de wijk rondom het tafeltennisgebouw. Per keer is het 1,5 uur werk. Driemaal per jaar betekent 300 euro voor de vereniging. Tot nu toe hebben de bestuursleden het gedaan maar vrijwilligers kunnen zich natuurlijk aanmelden bij Jan LaTour. Vele handen maken licht werk.

Ophalen oud papier

Met behulp van de inzet van een aantal ouders van de jeugd hebben we 2018 twee wagens weten te bemannen. Per 1 oktober 2019 rijden/lopen we nog met 1 wagen.

Naast vrijwillgers/spelers hebben ouders van jeugdleden aan gegeven mee te willen lopen met de afspraak dat de opbrengst van hun inspanning wordt gereserveerd voor kosten van een eventuele trainer in de toekomst.

 

Daarnaast zijn er ook leden die op andere manieren geld voor de vereniging vergaren. Te noemen zijn Jose van de Ven en Kees Sanders. Jose verzorgt de loterij bij het snerttoernooi en soms ook bij andere activiteiten. Dit levert de vereniging toch snel enkele honderden euro's op. Kees heeft met zijn dochter met goederen op rommelmarkten gestaan en heeft toch ruim 130 euro opgehaald voor de vereniging. Hulde aan deze mensen voor deze activiteiten en de tijd die ze er in stoppen,

Jose heeft contact gehad met Jan van Engelen van jeu de boules vereniging "Le Battard"om te bezien of we samen een rommelmarkt kunnen organiseren. Dit initiatief zal eerst besproken worden op de bestuursvergadering van de jeu de boules vereniging.

 

De website is geheel vernieuwd en wordt in de toekomst bijgehouden door Nol van de Ven. Indien leden artikelen geplaatst willen zien kunnen zij deze in platte tekst (word) aanleveren aan nol.van.de.ven@gmail.com. 

*Voor verder nieuws zie submenu's

 

NIEUW TELEFOONNUMMER ZAAL;        06 408 25 120

 

Zie voor onze seniorkampioenen onder de rubriek competitie en senioren !!