Nieuws

We kunnen met trots terug kijken op deze dag: de opkomst van de eigen leden was groot, evenals die van belangstellenden. De Minister van Langdurige Zorg en Sport, de burgemeester en de wethouder van sport gaven acte de préséance en waren meer dan geïnteresseerd in het wel en wee van onze vereniging. We hebben een tiental inschrijfformulieren...

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat we weer langzaam dichterbij het nieuwe jaar komen: 2023. Natuurlijk hoort bij een jaarwisseling ook een gezellige nieuwjaarsreceptie bij TTV Hooghei. Deze zal plaatsvinden op donderdag 12 januari van 19.30 uur tot 21.00 uur.

We zijn op zoek naar extra vrijwilligers voor het ophalen van oud papier, 2 tot 3 keer per jaar om de oud papier wagen op een evenwichtige manier te kunnen bemannen.

TTV Hooghei heeft nu een volledig nieuwe, moderne website met een frisse uitstraling. De website is opgezet door Onno de Gouw en zal worden bijgehouden door verschillende leden. Indien leden artikelen geplaatst willen zien worden kunnen zij deze in platte tekst (Word document) aanleveren aan nol.van.de.ven@gmail.com.

In verband met het 50 jarig jubileum en de open dag op zaterdag 15 oktober 2022 heeft een aantal leden samen met een niet lid de handen uit de mouwen gestoken en de ernstig vervuilde wanden van de accommodatie met de hand schoon gemaakt. Het karwei nam drie halve dagen in beslag.